Ми православнi

Дмитрий Швидкий
Ми – православні, славим Право
Та свої совість, розум, честь
І гордимось усі тим самим, 
А на все інше -  ставим хрест!


Ми – православні! Козаки ми!
Це нашу душу звеселя!
Ми народилися такими,
Такими прийме нас земля!


Ми – православні! Наше право –
Жити на батьківській землі,
Шукати недругам управу,
Якщо не чують наших слів.


Ми – православні! Ми прощаєм
Дурних, затурканих, рабів,
А ворогам ми обіцяєм
Зробити тьмущу тьму гробів.


Ми – православні! З часів давніх
Усіх стараємось мирить,
Хто за гріхи тяжкі вважає –
«Убить, принизить, обдурить».


Ми – православні! Право славить
В нас доля до останніх днів
І на цей шлях звитяжний ставить
Будемо  воїнів-синів!


                06.03.2014р