Ти мен покажи кохання

Наташа Харьковская
Я вигадую нам місто,
У якому було б море,
А на згадку залишу прісне,
Щось до болі таке знайоме.

Намалюю тобі сонце,
І лани, що вказали волю,
Зазирнули зірки в віконце,
Провели до моєї долі.

Я вигадую нам місце,
Де б були тільки ми з тобою,
Вже давно впала ніч-захиснице,
На землі нас лишилось двоє.

Ти мені покажи кохання,
Щоб я в нього змогла повірить,
Я у тебе буду остання,
Хай мене почуття й знесилить.