Новий Заповiт

Ирина Дживаго
Дживаго И.,
Веселицька Н.

К 200-летию Кобзаря посвящается

Повернувсь на Україну
Чистим світлим духом.
Закінчилися країни
Несусвітні муки.

Воля вольная доспіла
В серці сестри й брата.
І нема на Батьківщині
Ганьби і розбрата.

Соловейко на світанку
Дзвінко так співає.
Життя радісне, щасливе
В пісні прославляє.

Сім’я вільная панує
У рідному Домі.
Козаченьки молодії
Стережуть кардони.

Народились діти нові
У сем’ї щасливій.
Достигають урожаї
На зеленій ниві.

Води чистії несуться
У морях і ріках.
В нашій сонячній країні
Мир тепер навіки!

9 марта 2014 года