Украинская народная песня

Ирина Дживаго
Наливайте, браття,
В кришталеві чаші!
Мед солодкий пиймо
І узвар чарівний –
Рани заживімо.

Сонце ясним сяйвом
Землю хай освітить.
Родичі зійдуться
Ф хліби спечуться.
Засміються діти.

Вороженьки наші
Хутко повтікали.
Друзі повернулись.
Повні знову душі
Добрими ділами!

10.03.2014