Капли

Наталия Веселицкая
Капля к капле – будет речка.
Речка к речке – море – океан.
В синем небе солнце ярко светит,
Возрождая мира уникальный сан.

Птичий щебет в небе слышен,
А в лесах и реках – жизнь вовсю кипит.
Храм в душе и сердце вольно дышит.
Помогает Словом Лирики магнит.

***************************************

Крапли

Краплинка до краплинки – буде річка,
А річка до річки – море – океан.
Сонечко тут лагідно всім світить –
Народжується світу унікальний сан.

Пташиний гомін в небі чути.
У водах і лісах життя кипить.
Серця квітка вільно розквітає.
Нам допомогає лірики магніт.

08.03.2014