Узем турында узем...

Гульжиган Гайнуллина
Уземне батыр дисэм -

кеше ышанмас,

Уземне куркак дисэм -

дуслар ышанмас.


Мактанчыкны, алдакчыны,

уз-узен соючене

булмый яратып...

Илебез очен, телебез очен,

халкыбыз очен,

кайгыртмасан, яшэп булмас,

Юлэр генэ булмаса сатып...


Бер эйберне генэ мин белэм

хэм сез аны белэсездер...

Бу доньяга без килгэнбез,

Бу доньяга мин килгэнмен

юкка тугел, юкка тугелдер!


Илемне мин яратам,

халкымны мин яратам,

Эшемне мин яратам,

телебезне яратам,

Миннэн ныграк яратучыга

Сокланам хэм шак катам!