Не бажайте зла нiкому

Людмила Дзвонок
            "А теперішні небо й земля...
            зберігаються для огню на день
            суду й загибелі безбожних людей."
                Біблія, 2 Петра 3:7.


Не бажайте зла нікому,
Щоб собі не мати -
Бумеранг прийде додому,
До рідної хати. -

Істину оцю земну
Знають усі люди.
В злого ж сорому нема -
Совість непробудна,

Не діждаться каяття,
Жодних слів провини…
Він живе, як те сміття,
Та вогонь зупине!

Не хотіла би я мати
Отой осуд Божий...
Краще істину всю вняти -
Життю допоможе!
           11.03.2014