Рифмо-плёточка о стукаче

Вера Свистун
Я, поверьте, не "стукач"!
Ведь стучу не я, а мяч!
Я болею за "Динамо",
за "Спартак" болеет мама.
Папа нас обводит ловко.
В коридоре - тренировка!



Римо-пліточка про стукача
       
Я, повірте, не "стукач".
Стукаю не я, а м'яч!
Вболіваю за "Динамо".
Є улюбленці у мами.
Спритно нас обводить тато,
тренування вдома - свято!