хай буде так...

Наталия Маленко
Хай буде так і не інакше
Хай буде світло і добро
Хай мертві нам пробачать
за все,що сьогодні творимо

Ми Ваші справи вже завершим,
і хоть нас багато полягло
ми кровь'ю змочили землі
на якій завтра проросте зерно

Душі за злото не продам!
бо не "хохол" я!
Я-УКРАЇНЕЦЬ! Я-КОЗАК!