Обикновени рисунки - 72. Пролет Весна

Борис Калинов
В твоите очи е...
Пролетта!
Слънчева,
усмихната,
красива.
През облаче
надничат
топлите лъчи,
а Родопа
в далечината
кипри се
щастлива.
Виждам - знае,
че зелената
премяна
страшно много
и‘ отива,
но, някак
скромно си
мълчи...

15Март
2014г.
Пловдив