диний народ ми так ма бути!

Елена Эшвович
На крові людей не будують державу!
На крові людей не будують майбутнє!
Ми всі українцями звемось по праву!
Єдиний народ ми і так має бути!

Ми - браття та сестри, як схід, так і захід!
Прекрасна та сильна, велика родина!
Не ділиться навпіл жива іще птаха, -
Не ділиться навпіл єдина країна!

Дай сили нам, Господи, Святий наш Боже,
Щоб ми не зламались... Щоб ми зрозуміли,
Що нам, як братам, воювати негоже!
Щоб в мирі та злагоді жити зуміли!

Що в наших руках наше світле майбутнє,
В якому зростати, цвiсти нашим дiтям!
Ми разом - це сила! Славетна! Могутня!
Ми разом - держава, найкраща у свiтi!