Не повторюйся б льше, Майдан!

Елена Эшвович
Не повторюйся більше, Майдан!
Не повторюйся більше ніколи!
Не загояться душі від ран;
Не злетять в піднебесся соколи,

Ті, що впали від брата руки,
І покинули грішну землицю.
Не загоять ці рани роки,
Але мрія героїв здійсниться!

Не повернеться більше Тиран,
Той, якому народ наш байдужий!
Не повторюйся більше, Майдан,
Бо ми хочемо миру та дружби!

Не забудемо наших братів,
Не забудемо наших героїв!
І простимо своїх ворогів,
Щоб не братися знову за зброю.

Не повторюйся більше, Майдан,
Не повторюйся більше ніколи.