Мiй свiт - це моя територiя

Елена Эшвович
Мій світ - це моя територія,
Де вірю, надіюсь, люблю.
Минулого мого історія,
І справжнє, де Бога молю,
Щоб діточки були щасливими,
Щоб горя не знали, війни.
З людьми зустрічалися милими,
Щоб гідними були вони.

Щоб шлях був у квітах, не в терніях,
У радості сонячніх днів.
Щоб сильними були, як кремені,
Прощали своїх ворогів.
Щоб доля до них посміхалася,
Мов райдуги сім кольорів.
Щоб мрії найкращі збувалися,
Й жили, як Господь повелів.

Мій світ - це моя територія,
В глибинах моєї душі;
Моя загадкова ейфорія,
В хвилини народжень віршів...