Д вча, в коротеньк й сп дниц!

Елена Эшвович
Дівча, в коротенькій спідниці!
Сховай, дорогенька,сідниці,
Щоб дупу рожеву, дурненька,
Не била розлючена ненька!

Бо дупу показувать людям, -
Не файно, моя ты голубо!
Ти краще показуй свій розум,
Як маєш в голівоньці мозок!

А дупу показують кішки,
Бо люблять котів, і не трішки!
Та й березень - місяць котячий,
А ти ще маленька - дівча ще...