Почему

Игорь Скрягин
ты стучала в дверь открытую,
You did knock in door that open was,

я молчала, как убитая.
I was silent like a muteness with.

обманули, на улице та же жара.
They deceived, in street’s the same long heat.

загорели руки в темное,
Hands of mine turned tanned at once in dark,

надоели звуки стремные.
Sounds bored because of they’re rough.

прошатались по городу ночь до утра
We in city till morning all night wander did.

я задыхаюсь от нежности,
I am just chocking from tenderness,

от твоей - моей свежести,
From our two sights of happiness,

я помню все твои трещинки,
I remember firmly all your cracks ,

пою твои - мои песенки.
I sing the songs of ours now not less.

ну почему? ну почему?
But tell me why? But tell me why?

много чаю, окно открытое.
Much of tea there’s, window open is.

а я скучаю, я забытая.
And I’m boring, I’m from love released.

просмотрела, как месяц линяет в луну,
I did miss like crescent turned to moon.

постучали в дверь открытую,
There was knock in door that open was,

а я в печали. да, я разбитая.
And I'm in mourning, yes, I'm broken, lost.

не тупите, я не объявляла войну.
Do not pretend, I’m not in war so soon.

я задыхаюсь от нежности,
I am just chocking on tenderness,

от твоей - моей свежести,
From two sights of our happiness,

я помню все твои трещинки,
I remember firmly all your cracks ,

пою твои - мои песенки.
I sing the songs of ours now not less.

ну почему? ну почему?
But tell me why? But tell me why?