Запишалась дiвчинонька

Иван Ян Кульчицкий
Гей, в долині кущ калини
Цвітом зомліває,
А дівчина у колгоспі
Милого чекає.

Її милий не лінивий,
Хлібороб  до краю.
По путівці в профтехшколі
Трактора чекає.

Гуде трактор в чистім полі -
Росами покрився.
То веде його мій милий,
Що відмінно вчився.

І кохана, що маківка,
Квітково розцвіла.
Запрошує по осені
Усіх на весілля.

Гей, в долині кущ калини,
Ягідки під листом,
Пишається дівчинонька
Своїм трактористом.