Песента на вятъра

Борис Калинов
По стръмни сенчести
пътеки
чак до върховете
ще те нося…
И само вятърът след нас
ще тича - от мириса
на дивните треви унесен.
Минутка отдих
ако си изпрося,
ще се поспрем.
С затворени очи
да чуем…
Гората.
С неговата песен.

Б.Калинов.
Септември 2010г.
Пловдив