Не втрачайте люди нашу Укра ну

Анеля Мей
Я зірву калини білу  квітку
Як вона росою ночі припаде
Запрошу подруженьку сусідку
Хай мені у коси стрічку заплете.

Пісню українську гучно заспіваю
Хай на моїм серці радісно буде
Гляну я із кручі, кращого не має
Як лани буяють, вітер як гуде.

А коли на землю спуститься зірниця
Заспіває пісню ніжно соловей
Мати українська пеленає сина
Хай у тих пеленах отаман росте

Не рубай тополю низько під коріння
Хай вона поважна на віки росте
Не втрачайте люди нашу Україну
Бо без неї неньки горе Вам буде!