Правда

Иван Ян Кульчицкий
Наша правда – то життя,
В ній одвічна сила.
Правда Леніна - вождя
Світ помолодила!

Правда тепла і близька,
Вона вічно зрима.
Правда – криця, сталь міцна,
В правді людська сила.

Не силкуйсь дарма, брехня,
Каркотня брехлива,
Проти правди не встоїть
Твоя чорна злива.

Нейтрон правди не скорить,
Ним не застрашити,
Нема сили на землі,
Правду покорити.

На правдивії шляхи,
Жовтня йдуть колони.
Чуєш, рвуть робітники
Темряви окови.

Наша правда – то життя,
В ній одвічна сила.
Правда Леніна – вождя,
Світ помолодила!