Нагороди

Иван Ян Кульчицкий
В Вас на грудях бойові
Бачу сяють ордени,
То це ж Ви за сьогодення
Підіймали в бій полки.

Бойові в Вас нагороди
Вздовж і вшир по всій груді,
Від Москви, від Сталінграда
До Берліна Ви дійшли.

Бойові в Вас нагороди
Бачу, сяють й трудові.
Ваші груди – то походи
Фронтові і трудові.

Ваші груди, Ваші руки
Понад все цінуєм ми.
Обіймаєм і цілуєм,
Батьківщини ж, Ви, сини.