Каламбур на беларускай мове - 90

Леонид Ганчаров
Каламбур пра галоднага Каа і нелагоднага дзікА

У пушчы злосна роў І  ДЗІКА:
"У пашчу ты хутчэй  ІДЗІ-КА!"
Пачуў ад свінкі і дзікА:
"Ты лепей ў жопу  ІДЗІ, КАА!"
*****
Каламбур о голодном Каа и непокладистом вепре

В пуще зло ревел и дико:
"В пасть ты быстрее иди-ка!"
Услышал от свиньи и вепря :
"Ты лучше в жопу иди, Каа!"