Лавандовi поля

Мария Лаврись
Лавандові поля моєї мрії,
У них і ти і я, і ми вцілілі.
Лавандові поля мого кохання,
У них все буде вперше і востаннє.

Ти в небі зараз, десь понад зірками,
Та іноді вітаєш вітру снами.
Чи хочеш знати як мен живеться,
Як тепер б'ється маленьке сердечко?

Вже скоро літнє з'явиться кохання,
Без тебе поринаю в день останній.
Мені 17, ну а ти ще далі
Малюєш вітражами..(небувалий)

Лавандові поля моєї мрії,
У них ніжно ім'я твоє лелію.
Лавандові поля мого кохання,
У них і буде першим днем - останній.

Зима вже промайнула на світанні,
І зайці сонячні літають у вітальні.
А я чекаю, та тебе немає,
І тихо вітер мені пісню грає.

Вітрові дзвони, казкою повиті,
Зіграють пісню на твоїй орбіті.
На тій, що промовляє враз зо мною:
"Тебе нема, але я все з тобою!"

Лавандові поля моєї мрії,
У них і ти і я, і ми вцілілі.
Лавандові поля мого кохання,
У них все було перше і останнє...