Вже в Белбецi постраждалi люди

Людмила Дзвонок
Господи, я знаю, що я хочу,
Тільки ось не знаю, чи на краще?
Тому прошу слово те пророче,
Нас не залиши напризволяще!

Господи, спини оте страхіття,
Вже в Белбеці постраждалі люди!
Не давай країні лихоліття,
Хай не кам'яніють людські груди!
               23.03.2014