Тiнь

Анастасия Салмина
Наповнюю склянку свіжою кров'ю томатів.
Руки тремтять, наче струни дзвінкого альта...
Різні все ж речі - втримати і тримати,
Є лише слів тенета, де
"ти
 не
 та"

Світло тьмяніє. Не мита сто років шибка.
Ти десь не тут ворушиш ногами рінь...

Ти залишаєшся сонцем, що курить Шипку.
Я залишаюсь в тіні своїх творінь.