Вспомним Сербию!

Алексей Салтыков
Вспомним Сербию!

Помните, люди! 24 Марта 1999г
-Начало агрессии НАТО против
свободной Югославии.

Фашизм шагает по Европе
Под видом НАТОвских стрелков,
И рады те, кто с голой *опой
Ему потворствовать готов!

А мы , мой друг, приспустим флаги,
И вспомним Сербию в огне!
Не край земли - дойдёшь и шагом,
И сам себя увидишь в ней

.............................................

Запамтите, људи! Март 24, 1999
Почетак НАТО агресије на слободну Југославију.

Фашизам маршира Европом
Под маском НАТО стрелаца
И радује се ономе ко му се
голим дупетом предаје.

А ми друже, спустимо заставу
И запамтимо Србију у огњу!
Није на крај света, дођи пешке
И видећеш себе у њој.