Заз жаваб це...

Камалдин Ильясов Кашкентви
Алахънава кlанид вун зи къачуз чан,
Жаваб тагуз зенгиниз,ви къвезвач ван.
Атай чlавуз гьар йифиз зи рикlел вун,
Ахвар текъвез ава мичlи кlвале зун.

Ви фикирар  вуч ятlа лагь вуна заз,
Телефон кьан тийиз,вучиз гузва наз,
Бес хьурай т1ун турди на зи рикlе тlал,
Ашукь я зун вал,акъудмир руьгьда къал.

На фикирмир зи муьгьуьббат хъуьруьн я,
Заз жаваб це, зи гьар са югъ серин я.
Рикl ишезва кьуранват1ан вилер зи,
На туьхуьрмир кlанивилин эквер чи.

Камалдиназ гумир икьван азаб на,
Минет я,зи зенгиниз це жаваб на.
Валлагь,анжах са вун я зи рикlиз хуш,
Вун туна за масади гьич гъидай туш.

25.02.2014
01:11