любо без грошай не магчыма

Евгений Пешко
любоў без грошай не магчыма,
а брыдкай рожай свету не скарыць,
бо не дурненькія пайшлі цяпер дзяўчыны
яны не маюць мары ў зямлянцы жыць

любві без грошай не бывае
не рамантычны цяпер час
за грошы кожны набывае
сабе любоў якая ў самы раз

і можна кніжак вумных начытацца
і сотні вершаў шчырых напісаць
і так у адзіноцтве і застацца
калі не навучыцца грошы зарабляць