За справу Ленiна

Иван Ян Кульчицкий
За справу вождя
Будь завжди, як сталь,
Чистим ідейно,
Як чиста кришталь.

Під проводом партії
Впевнено йди,
Кроком твердим
До ясної мети.

Чуєш, твій крок
Стає кроком усіх,
В лаву зливається
Спільну для всіх.

В комуну крокуєм
В годину ясну,
Несемо народам
Всесвітню весну.

Що не крок, то вперед
До ясної мети.
З Леніним в серці
Нам вічно іти!