Варто знати

Иван Ян Кульчицкий
Варто знати,
Світ не ділиться
На бідних і багатих.
Світ єдиний -
Світ людей.
Світ під стягом
Ленінських ідей.
А тих, хто ділить,
Варто знати,
Їх не слідує
З людьми мішати.