Сiяти жито

Иван Ян Кульчицкий
Падає зірка
В стиглеє жито,
Колосу жита
Більш зірки жити.

І нам з житами
Жити і жити,
І в чорноземи
Сіяти жито.

Зорі в засіві
В мирному небі,
Котрих для миру
Сяйво в потребі.

Сонце ранкове
Землю вітає,
Хай ясним небом
День проводжає.

В мирі всім жити,
Жити і жити,
Стиглеє жито
Косити, косити.