Обикновени рисунки - 73. Поезия

Борис Калинов
Тя навярно
в пролетен
ден
е родена.
Окъпана
в омайна
утринна роса.
Тогава...
(Зная, защото то е в мен!)
Празнувала е
цялата
Вселена,
развълнувана
от нейните
Слова...

Б.Калинов
24 Март 2014г.
Пловдив