Бути...

Григорий Сахно
Хочеться бути гідним
Заради держави згідним.
Хочеться бути кращим
Для ворогів і наших.

Хочеться бути вірним
Словом і гарним ділом.

Хочеться чесно жити
Жити та не тужити
Друзів, близьких любити
Про своє їм говорити.

Хочеться просто бути
Забути закони, статути
В небо зоряне подивитись
І в небі цьому погрузитись.

Хочеться мені в гори
На одне місце пригоди.
Хочеться пожартувати
Та десь помандрувати.

Хочеться бути з тобою
З тобою займатись любов`ю
Дивитись в твої карі очі
І знати, що вони хочуть.

Хочеться тебе любити
Ніжно тебе обійняти
В країну мрій полетіти
І там тебе цілувати.
18 березня 2014 року.