Байки с Майдана. Нацiональна Забава!

Ксения -Златоуст
Приїхали в Київ , іноземні спостерігачі . Сидять на майдані , українець , американець , француз , і підходить до них москаль ! Всі дрібні сошки , люди підневільні , розмовляють за життя : у кожного - свої проблеми ! Збігали за міхуром , ну як завжди , розмова взагалі пішов веселіше , відразу знайшли спільну мову . Ну загалом , як у нас , слов'ян , це зазвичай і буває ! Москаль сидить , дивиться , а неподалік , пляшка якась валяється ! Підняв москаль цю пляшку , відкрив , а з неї - з'явився джин ! І каже їм : - Кожному виконаю два бажання ! - Американець говорить : - Хочу мільйон доларів - і додому ! - Джинн махнув рукою , і американець зник . Француз говорить : - Хочу найкрасивішу жінку в світі , - і додому ! Джин знову махнув рукою , француз зник . Майдун каже : - Хочу мільйон гривень , і - додому ! Джин і його відправив . Дійшла черга до російської , той каже йому : - Ну а ти , чого хочеш , говори ! - Москаль подумав , почухав потилицю і каже : - Так , гарна була компанія ! Мені ящик горілки і всіх назад !!!

В  ПЕРЕВОДЕ : НАЦИОНАЛЬНАЯ  ЗАБАВА !
-------------------------------------------

Приехали  в  Киев    ,  иностранные   наблюдатели   .   Сидят   на  майдане   ,  украинец  ,  американец  ,  француз  ,   и  подходит  к  ним  москаль !   Все   мелкие  сошки ,  люди  подневольные   ,  разговаривают   за  жизнь  :  у    каждого  -  свои  проблемы !    Сбегали  за    пузырём  ,  ну  как   обычно  ,  разговор  вообще  веселее  пошёл   ,  общий    язык  сразу   нашли  .   Ну  в  общем ,  как  у  нас   ,  славян ,  это   обычно  и  бывает  !    Москаль  сидит ,  смотрит  ,    а  неподалёку  ,  бутылка  какая  - то   валяется !   Поднял  москаль  эту   бутылку  ,  открыл  ,  а   из  неё  -  появился  джинн !   И  говорит им  :  -  Каждому  исполню  два  желания  !   -   Американец   говорит  :  -   Хочу  миллион   долларов  -  и  домой  !   -   Джинн  махнул  рукой  ,  и  американец  исчез  .  Француз   говорит  :  -  Хочу   самую  красивую   женщину  в  мире  ,  -   и  домой !   Джинн   опять  махнул  рукой  ,  француз  исчез  .   Майдун    говорит  :  -   Хочу   миллион   гривен  ,  и   -  домой  !   Джинн   и  его  отправил .  Дошла  очередь  до  русского  ,   тот  говорит  ему  :   -   Ну  а  ты  ,  чего  хочешь ,  говори !   -  Москаль  подумал  ,  почесал  затылок  ,  и  говорит :  -   Да  ,  хорошая  была   компания  !   Мне   ящик  водки  ,  и  всех  обратно !!!