Щастя Вам, жiнки!

Иван Ян Кульчицкий
Щастя жіноче – в рівень квітки,
В кольори різні барвить.
В серці море радощів, втіхи,
Щоб друга сонцем обігріть.

Чимало в скарбах є вже зрівнень,
Та суть, напевно, вся у тім,
Що жінка світ нам молодила,
Тому і їй земний уклін.

Жінки – берізки на узліссі,
Вони -  троянди навесні.
Даруймо ж їм велике щастя,
Ні грамма горя у житті!