туга

Уляна Демченко
 Море широке грає і плеще,
берег сухий лиже синя вода,
босії ноги цілує і пестить,
ну, а в душі моїй туга одна.

Хвилі солоні,пінисті, сині
думи мої у бажанні однім :               
- перенесіть ,із жаркої пустині
в райський куточок - мій рідний дім.

Небо зірками срібними сяє,
місяць бундючний усівся як сич,
в простір душа моя з болю волає:
- Боже , дай сили мені і снаги!!!

Хвилі солоні, пінисті, сині
думи мої у бажанні однім :               
- перенесіть , із жаркої пустині
в райський куточок - мій рідний дім.

Хвиля вітрило біле гойдає,
Море на сонці грає й шумить,
Вітер гарячий мене обпікає,
серце, як чайка, стогне і кричить.

Хвилі солоні, пінисті, сині
думи мої у бажанні однім :               
- перенесіть , із жаркої пустині
в райський куточок - мій рідний дім.