Дякую за все

Богданка Сызененко
Зачекай хвилинку,не спіши
На згадку ніжний погляд залиши.
Не варто згадувати нас,
Не доля і пройшов наш час.
Дякую!за спогади чудові,
Я рада,що ми були знайомі.
Я справді не тримаю зла,
Я сильна,впораюсь сама.
Ні,я більше не заплачу,
І гордість я свою не втрачу.
Ти не зможеш мене покохати,
Брехнею своєю не треба вбивати.
Напевно так краще буде,
Ми друзі,все інше забуду.
Ти навіть не знаєш як зараз болить,
Те сердце,що так палко горить.
Я відпускаю,просто сенсу не має,
Тримати того,хто щиро не кохає.......