Народе мiй!

Галина Яковлева Украина
Народе мій!
Наш біль щоденний не вщухає.
Як боляче тепер тобі...
Єдиний Бог тебе спасає,
Слізьми пишу рядочки ці.

Від горя, туги за Вкраїну,
Ми поєднали вмить серця.
За Україну до смертельного загину,
Благословила матір сина і отця,
Незнаюче, чи буде вороття…