Гендель

Анастасия Салмина
Ніч яка місячна!.. тільки, шкода, беззоряна:
Зорі злякались яскравих вогнів ліхтарних.
Кран протіає. Краплі дзвенять, як "до, ре, мі"
В третій октаві. Життя витікає марно.

Виб'ю вікно, вдихну повногруддю вранішність,
Вдарить повітря в ніздрі... зі смаком бренді.

Бармен розбудить: "Ну, прокидайтесь пані вже"
Небо світає. А в генделі грає Гендель.