Як то любо

Иван Ян Кульчицкий
Як то любо,
Як то мило,
Як цвітуть гаї.
Як полями, врожаями
Ваблять пшениці.
Вишні, вишні
Білим цвітом
Під вікном цвітуть,
І роями
Ген полями
Трактори гудуть.
Вечоріє,
Вечоріє,
Вже зійшла зоря,
А гаями
Править струни
Пісня солов’я.
І з піснями,
Машинами,
Їдуть трударі.
Їм від серця
Витинають
Пісню солов’ї.
Маком зорі
Сріблять небо,
Вишень цвіт щось снить.
Лише серце
В закоханих
Вогнями горить.
Як то любо,
Як то мило,
Як цвітуть гаї.
Як полями
Машинами
Їдуть трударі.