Iдея Ленiна

Иван Ян Кульчицкий
Усе, що зроблено,
Ще мало, мало.
А те, що зорано –
Зоряне,  зоряне.

І те, що сіємо,
Ще сіять, сіять.
Що не одвіяне,
Віять, віять.

А що не вміємо,
То зуміємо,
Вченням Марксистським
Володіємо.

Чого ми прагнемо,
До того дійдемо.
Ідеї Леніна
Жовтнем засіяно.