Мов сонце у зенiтi

Иван Ян Кульчицкий
Що далі в даль,
То край мій молодіє.
Що п’ятирічка в нас,
То весен тепло віє.

А п’ятирічка п’ятирічку
Все зустрічає, проводжає,
Одна цвіте –
Наступна визріває.

Той шлях вперед
Трудом ми прокладаєм,
Щоб в ранню весну, осінь пізну,
Світило сонце комунізму!