Вечiрня зiрниця

Иван Ян Кульчицкий
Дивиться з неба
В вечір зірниця,
Наливає зерно
В полі пшениця.

Будь же готовий
До жнив, до врожаю
Пісню призивну
Жайвір співає.

Радіє в небі
В вечір зірниця.
Шепоче колос,
Стигне пшениця.