Каламбур на беларускай мове - 93

Леонид Ганчаров
Каламбур буя аб сваёй мары

І хоць я слёзы не ТРУ, НЕ,
Я бачыў гэта ўсё ў ТРУНЕ!
Аб чым, спытайце, МАРА  БУЯ?
Хачу ўзляцець, як МАРАБУ, Я!

*****

Каламбур буя о своей мечте

И хотя я слёзы не тру, нет,
Я видал это всё в гробу!
О чём, спросИте, мечта буя?
Хочу взлететь, как марабу, я!