Вояки

Владимир Евтушенко
       ВОЯКИ

Летимо ми десь за хмарками,
Летимо, рюкзаки за плечами,
А тому що наш старшина,
Нам не виписав ніхріна!
Він пропив парашути, гранати,
І патрони усі, автомати,
І тепер ми летим воювать,
А із чим воювать, вашу мать?!

Ми штовхаєм, вручну, БеТееРи,
Якесь падло украло стартери,
Замість дула – лопата стирчить,
А із чого ми будем строчить?
Нема касок, на лобі кокарди,
А в кишенях – китайські петарди.
І тепер ми йдемо воювать!
А із ким воювать, вашу мать?!

Гора пляшок зі звалищ смердючих,
Поробили запали з онучі.
Слава Богу, новенький є Прапор!
Ворогам ми дамо дулю з маком!
Позриваємо дошки з парканів,
Барикади збудуємо файні.
Ось так будемо ми воювать!
А за що воювать, вашу мать?!

------------------------------------
Музыка соответсвует теме -
Мы летим, ковыляя во мле...
Чиж и ко.