Стафидова В М. Итоги превод Величка Петрова

Величка Петрова
ИТОГИ

Итоги, мои вы итоги
Надежды, любви и тревоги,
Авансы, кредиты, балансы,
Финансы мои и романсы.

Для тех, кто меня понимает,
Для тех кто меня принимает:
Кому не нужны документы
И песни ещё аргументы,

Причины мои и предлоги,
Дороги мои и пороги,
Налоги, на сердце ожоги,
Итоги, итоги, итоги.

РАВНОСМЕТКА
      
              Превод Величка Петрова
Любов на кредит и романси,
тревоги, трепети, баланси
са мои банки и финанси
и на надеждата аванси.

Които с мене се познават,
които с мен се съгласяват,
не са им нужни документи,
ни песни, нито аргументи.

Причини, поводи и грешки,
по пътища, различни пречки
са важни сметки и моменти
и за сърце ангажименти.