Тиша...

Мила Кирилюк
Така якась підступна тиша…
Коли майбутнього нема.
Муза готова - я не пишу,
І слів бракує зокрема.

Думки, мов карусель кружляють…
Як вершниця, сидить журба.
І вечір смутком огортає…
Невидима йде боротьба...

Ніч вийшла з днем на поєдинок.
Битва на смерть чи на життя?!!
У перемоги стяг єдиний!
І я чекаю підняття.