Якщо сумнiви знов пiдкрадаються

Лиана Халоша
Неприємності всі хай забудуться,
Що було - то було. І нехай!
Бо попереду - щастя будується -
Ти його не прогав - упіймай!

Якщо сумніви знов підкрадаються,
Тихо й впевнено душу ятрять,
Хай вони об любов розбиваються,
Серце зможе добро упізнать!

І якщо хтось посміє сказати вам:
Ви - ніхто...Ви - не той...Ви - не так...
То ви знайдете сили сказати нам:
Я - Людина! Й ви мали це знать!


І не варто казать, що неправильно,
І не варто казать, що не так.
Ви зробіть, як вважаєте правильно,
Кращим буде майбутнє відтак!