Стане Вiтчизна перлиною

Людмила Дзвонок
Стане Вітчизна перлиною Божою -
Чистою, світлою, з зорею схожою;
Стане багата людьми не байдужими -
Гарними, щирими, сильними, мужніми!

Стане вона і зернятком, з плодами -
Час цей прилине, не за горами!

Стане вкриватись дощами небесними -
Люди зростають під ними лиш чесними!
Стане Вітчизна перлиною Божою,
Квіткою гарною - маком, мімозою...

Стане квітучою - це неодмінно,
Тільки трудитись треба сумлінно!
                05.04.2014