Без ревнощив!

Иннокентий Фривольный
БЕЗ РЕВНОЩІВ!

Ой, який же був скандал!
Бо питання гостре.
Каже Ганна: «Задовбав
Чоловік підозрою!

Всюди ревнощі твої.
Коли схаменешся?
Розбудовою сім*ї
Накінець займешся?»

«Ганцю, любонько моя, -
Обіця Микола, -
Не ображу більше я
Підозрой ніколи!»

«То ж не треба мене злить! -
Промовляє Ганця, -
В кожнім,  в шафі хто сидить   
Бачити коханця».