Любов житиме вiчно

Янка Мороз
Я маю потребу в тобi
I в думках я тебе обiймаю.
Та лише у вi снi,у вi снi...
Я iнколи тебе зустрiчаю.

Менi iнодi важно самiй,
Але я вже до цього звикаю.
Тi безцiннi моменти,що лунають в думках...
I присмак дитинства на смак вiдчуваю.
Одразу кудись зникає мiй страх
I я знову цей спокiй дyшi повертаю.